Davet

Sayın Meslektaşımız,

Kısa adı PUADER olan Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneğimiz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlarının eğitim, hukuk ve idari sorunları konularında çalışmalar yapmak ve bunlara çözüm üretmek amacıyla kurulmuş ve bu doğrultuda faaliyet yürütmektedir. Derneğimizin çalısma gruplarından biri de Genç PUADER grubumuzdur. Amaçlarımızda önceliği oluşturan “Her pediatri uzmanına ulaşmak” için, ülkemizin her bölgesine ulaşarak, uzmanlarımızın sorunlarını saptamak ve mezuniyet sonrası eğitime katkıda bulunmak amacıyla bölgesel toplantılar yapmakta ve yenilerini düzenlemeye devam etmekteyiz. Toplantıda yer alan konular çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları, aile hekimi uzmanları ve kamu hastaneleri dışında çalışan hekimlerimize
yönelik bir ön çalışma sonucu seçilmiştir. Sempozyumda ayrıca Sağlam Çocuk İzlem Kursu, Pediatrik Dermatoloji Kursu da gerçekleştirilecektir. İkinci Marmara Bölgesi Sempozyumu'nu 8-9 Mart 2014 tarihinde İstanbul'da Bakırköy Sheraton Oteli'nde gerçekleştireceğiz. Sempozyumun hepimize yararlı olacağını düşünerek, sizleri de aramızda görmeyi umuyor, sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla.

Prof.Dr. Mustafa Bakır Doc.Dr. Sadık Sami Hatipoğlu